Alcoholvrij is hip. Vroeger kon je kiezen uit een glaasje bruisend water/spa rood of een longdrinkglas tomatensap mét selderstengel. Daar moest je de hele avond vrolijk mee doen. Dat is gelukkig verleden tijd, want het aanbod in alcoholvrije drankjes is ruim en de kwaliteit is goed. Bij de redactie houden we van hip en een feestje, we testen dan ook maar graag de alcoholvrije distillaten van de Belgische Ghost in a Bottle.

Wat is het?

De botanische, natuurlijke distillaten van (No) Ghost in a Bottle bevatten geen suiker en zout en geen calorieën. Dat is mooi meegenomen.
We vullen onze proefglaasjes met drie smaken:
Herbal delight, Floral delight en Ginger delight (nieuwkomer).

Dit is wat onze Belgische en Nederlandse redactie ervan vindt:
“De Herbal delight ruikt vooral naar rozemarijn, en heeft een stoere en sterke geur. De smaak is goed, en vooral de mannen zijn hiervoor te paaien.  
De Floral delight, ruikt sterk, maar niet onaardig. We denken al meteen aan een mix om ermee klaar te maken zoals met pompelmoes/grapefruit. Een inspirerend drankje dus.
De nieuwkomer van het merk is Ginger delight. Deze distillaat ruikt minder sterk dan de andere twee, toch is de geur van gember meteen herkenbaar. We proeven vooral gember en een beetje citroen, dat vinden we lekker. Het is onze favoriete (No) Ghost in a Bottle.

Mocktail Vanished like smoke

Cocktailglas met rook

We zijn geen mixologisten, hoewel we denken dat soms te zijn na enkele glazen mét alcohol, toch maken we samen een passende Eten bij de buren-mocktail voor No Ghost in a Bottle: Vanished like smoke. Dit is het recept.

Ingrediënten:
5 blauwe bessen
30 ml Ginger delight
30 ml rode vermouth
50 ml Indian Tonic Water
1 takje gedroogde rozemarijn

Bereidingswijze:
1. Prak de blauwe bessen en giet door een zeefje.
2. Meng de vloeistoffen in een glas met ijs. Stir 30 seconden.
3. Giet het mengsel in een cocktailglas.
4. Brand de puntjes van de naaldjes van de rozemarijn en steek het takje in het glas. Serveer!

Ga voor een alcoholvrije maand

In Nederland is de campagne van Dry January net achter de rug, waar je een maand lang geen alcohol drinkt. In België start de gelijkaardige campagne Tournée Minérale dat de hele maand februari van kracht is. Het ideale moment om lekker aan de mocktails te gaan. En de Nederlanders? Die kunnen solidair meedoen met de Belgen, toch? En we helpen jullie hierbij graag met onze winactie

WINACTIE

We hebben een leuke winactie voor een Eten bij de buren-volger uit België en uit Nederland. We geven namelijk voor elk land een heerlijke fles van onze favoriete Ginger delight van No Ghost in a Bottle weg.

Wat moet je daarvoor doen?
1. Volg de Instagrampagina van Eten bij de buren en 
2. tag een hippe vriend of vriendin met wie jij dit soldaat wil maken. 

Doe dit voor 9 februari 2020. De winnaars krijgen via een Instagram DM een bericht dat ze gewonnen hebben. Succes!

Dit bericht bekijken op Instagram

WINACTIE 🇳🇱 🇧🇪 | (No) Ghost in a bottle🍹⁣ Vroeger had je keuze uit een glaasje bruisend water/Spa rood of tomatensap mét selderstengel als je alcoholvrij wilde drinken. Gelukkig is 𝐚𝐥𝐜𝐨𝐡𝐨𝐥𝐯𝐫𝐢𝐣 𝐧𝐮 𝐡𝐢𝐩 en zijn er zo’n goede alternatieven dat je twijfelt of je na je drankje dronken moet reageren 😉.⁣ ⁣ Wij houden van hip en een feestje en testen met onze redactie 🇳🇱🇧🇪 de 𝐁𝐞𝐥𝐠𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐚𝐥𝐜𝐨𝐡𝐨𝐥𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐍𝐨 𝐆𝐡𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐭𝐥𝐞 distillaten. ⁣Ideaal voor de alcoholvrije campagnes van Dry January en Tournée Minérale ✌️. 𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐢𝐧 𝐛𝐢𝐨! ⁣ We hebben zelfs een eigen Eten bij de buren-mocktail gemaakt 𝘝𝘢𝘯𝘪𝘴𝘩𝘦𝘥 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘴𝘮𝘰𝘬𝘦 (zie foto).⁣ ⁣ Wij geven nu een No Ghost in a Bottle weg aan een Nederlandse en Belgische volger.⁣ ⁣ Wat moet je doen? 🇳🇱🇧🇪⁣ 1. 𝐕𝐨𝐥𝐠 𝐝𝐢𝐭 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦-𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 en ⁣ 2. 𝐭𝐚𝐠 de vriend of vriendin met wie jij een distillaat van No Ghost in a Bottle soldaat wil maken.⁣ Doe dit voor 9/2, de winnaars krijgen een DM! ⁣ Succes! ⁣ #alcoholvrij #mocktail #noghostinabottle #tourneeminerale #dryjanuary #alcohol #winactie #winnen #etenbijdeburen #win #noalcohol

Een bericht gedeeld door Eten bij de buren (@etenbijdeburen) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here