Een select gezelschap kon afgelopen zondag genieten van een exclusieve lunch van driesterrenchef Jonnie Boer op het nieuwste schip ‘de Nieuw Statendam’ van Holland America Line. Het event werd georganiseerd in samenwerking met Taste of Amsterdam. De redactie van Eten bij de buren ging langs.

Holland America Line wil haar reizigers verwennen met het hoogst haalbare culinair genot. Iets wat Taste of Amsterdam, het jaarlijkse culinaire festival in het Amstelpark, ook aan haar bezoekers wil bieden. Dit jaar werken ze samen en organiseerden ze een lunch van driesterrenchef Jonnie Boer voor een select gezelschap onder wie journalisten en winnaars van een winactie van Taste of Amsterdam. Het event vond plaats in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill.  
Jonnie Boer maakt samen met andere topchefs deel uit van de Culinary Council van HAL, dat het culinaire aanbod aan boord overziet.

Gastronomisch genieten
De Nieuw Statendam is het tweede Pinnacle-klasse schip van Holland America Line en biedt plaats aan 2.666 passagiers. Sinds vorige maand heeft het schip Amsterdam als thuishaven. Vanuit hier worden cruises gemaakt naar onder andere de Noorse fjorden, IJsland, Baltische Staten en de Noordkaap.
Reizigers kunnen, naast het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill waar op verschillende avonden een Proef de Librije plaatsvindt, ook genieten van een diner in bij Rudi’s Sel de Mer, een Franse visbrasserie van Rudi Sodamin, hoofd van de Culinary Council; het Pan-Aziatische Tamarind en Canaletto en Italiaans dineren in familiestijl.

Klik hier voor meer informatie over Holland America Line.

Bekijk hier het filmpje van Holland America Line met Jonnie Boer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here