5 x de gezelligste koffiezaken in Breda

0
1225
5 x gezelligste koffiezaken in Breda

Breda is een van de meest gezellige Brabantse steden uit Nederland. Zowel Nederlanders als Belgen bezoeken de stad voor een gezellig dagje winkelen of kunst en cultuur. Daarna genieten van een lekker kopje koffie maakt de dag af. Maar waar kan je dan het beste naartoe? Dit is de top-5 van onze redactie.

1.Koffie bij Teun

In het winkelcentrum De Barones kan je bij Koffie bij Teun aanschuiven voor een heerlijk kopje koffie. Horecavakblad Misset verkoos in 2017 de koffiezaak nog als beste van Brabant. Klik hier voor de website. 

Koffie bij teun

2. Sowieso 

Sowieso is een klein maar gezellige koffiezaak in het centrum van Breda. Je kan er naast een heerlijk kopje koffie ook lekker lunchen en rustig werken op je computer. Klik hier voor de website. 
 
Sowieso

3. Doppio Espresso 

Doppio Espresso is een franchise waar nu ook een vestiging in Breda van te vinden is. Op de grote markt kan je daar heerlijk genieten van een goed kopje koffie of thee. Je kan er ook terecht om wat digitaal werk op je laptop te verzetten. Klik hier voor de website. 

4. In Kannen & Kruiken

Bij In Kannen & Kruiken kan je bij mooi weer gezellig een kopje koffie drinken in hun stadstuintje. Deze gezellige plek vindt zich dicht in een van de winkelstraten in het centrum. Rianne, Eline en Jenneke doen er alles aan om hun gasten een thuisgevoel te geven. Klik hier voor de website.   

 

In Kannen en Kruiken

5. Coffeelicious 

Fiona had de droom om een koffiezaak te openen en dus begon ze met Coffeelicious. Het werd zo’n succes dat ze verschillende vestigingen in Nederland opende waaronder een in het gezellige Ginnekenweg in Breda. Je gaat er niet alleen langs voor een lekker kopje koffie, maar ook voor de leuke artikelen die ze hebben zoals baristasokken (wie wil dit nu niet?) in hun giftshop. Klik hier voor de website. 

 

Coffeelicious
"Staat jouw favoriete koffiezaak nog niet in de lijst? Laat het weten in een reactie hieronder!"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here